Етикети: Сергей Вронски, транзити, Меркурий, Венера

Транзитология II

14,40 лв.

18,00 лв.

ТРАНЗИТИТЕ НА МЕРКУРИЙ И ВЕНЕРА


  • Представяме ви втория том от серията ТРАНЗИТОЛОГИЯ на именития руски астролог Сергей Алексеевич Вронски, в който са изложени подробно всички характеристики на природата и въздействието на Меркурий и Венера:  


  • Влиянието на Меркурий и Венера като „включватели“ на събития.
  • Ретроградност: въздействие, подходящи и непрепоръчителни занимания.
  • Транзитите на Меркурий и Венера през зодиакалните знаци.
  • Меркурий и Венера през домовете и въздействието на формираните от тях аспекти спрямо рождените планети.
  • Влиянието на аспектите на транзитните Меркурий и Венера спрямо останалите транзитни планети: благоприятно и неблагодатно време за различни дейности.
  •  

Сергей Алексеевич Вронски е известен астролог, хирург, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия. 


Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на властимащите, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за съветската власт. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато по заповед на Сталин не се завръща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище, но след края на войната е изпратен в лагер, където лекува с помощта на психотерапия и хипноза. Освободен е след като симулира тежко заболяване. През петдесетте години е в немилост, но благодарение на протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.


Астрологията в Русия се възражда благодарение на Вронски. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година. 


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие ТРАНЗИТОЛОГИЯ II транзитите на Меркурий и Венера
Автор Сергей Алексеевич Вронски
ISBN 978-619-7216-42-4
Размери 140-210
Дебелина 24 мм
Брой страници 376