Етикети: Сергей Вронски, транзити, Марс, Юпитер, Сатурн

Транзитология III

15,20 лв.

19,00 лв.

ТРАНЗИТИТЕ НА МАРС, ЮПИТЕР И САТУРН


Представяме ви третия том от серията ТРАНЗИТОЛОГИЯ на именития руски астролог Сергей Алексеевич Вронски, в който са изложени подробно всички характеристики на природата и влиянието на Марс, Юпитер и Сатурн: 

 

Как Марс, Юпитер и Сатурн „включват“ събития.

Ретроградност: въздействие, подходящи и непрепоръчителни занимания.

Как се отразява преходът на транзитните Марс, Юпитер и Сатурн през зодиакалните знаци.

Влиянието на аспектите на транзитните Марс, Юпитер и Сатурн спрямо индивидуалните рождени планети: кога с какви дейности е подходящо да се занимаваме и какво да избягваме.

Транзитният Марс през домовете от рождения хороскоп, досягайки планетите от наталната карта.

Влиянието на аспектите на транзитните Марс, Юпитер и Сатурн спрямо останалите транзитни планети: благоприятно и неблагодатно време за различни дейности.

 

Сергей Алексеевич Вронски е известен астролог, хирург, екстрасенс, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия. 

Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на властимащите, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за съветската власт. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато по заповед на Сталин не се завръща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище, но след края на войната е изпратен в лагер, където лекува с помощта на психотерапия и хипноза. Освободен е след като симулира тежко заболяване. През петдесетте години е в немилост, но благодарение на протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.


Астрологията в Русия се възражда благодарение на Вронски. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година. 


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Транзитология III: транзитите на Марс, Юпитер и Сатурн
Автор Сергей Алексеевич Вронски
ISBN 978-619-7216-43-1
Размери 140-210
Дебелина 25 мм
Брой страници 384