Етикети: Сергей Вронски, транзити, Слънце, Луна

Транзитология

14,40 лв.

18,00 лв.

ТРАНЗИТИТЕ НА СЛЪНЦЕТО И ЛУНАТА

 

Представяме ви том от делото на живота на именития астролог Сергей Алексеевич Вронски, в който подробно разглежда една от най-резултатните и използвани техники за прогностика – транзитите. Книгата е първата от серията „Транзитология“: в нея са изложени подробно всички специфики на транзитите, аспектите и въздействието на Слънцето и Луната.  


  • Аспектите като фактор за отключване на събития
  • Важността на наталната карта
  • Характер на събитията
  • Продължителност на влиянието на транзитите
  • Влиянието на Слънцето и Луната като „включватели“ на събития.
  • Транзитите Слънцето и Луната през зодиакалните знаци
  • Слънцето и Луната през домовете и въздействието на аспектите им спрямо рождените планети
  • Влиянието на бързата транзитна Луна спрямо останалите транзитни планети
  • Благоприятните и неудачните дни за различни дейности според транзитната Луна

 

Сергей Алексеевич Вронски е известен астролог, хирург, лечител и психотерапевт, доктор по медицина и философия. 


Роден е през 1915 г. в Рига. В детството получава първите знания по астрология. Завършва образованието си в Берлинския медицински институт и в секретен институт на Третия райх, където под егидата на Вернер фон Браун изучава окултни науки: източни лечебни техники, хипноза, парапсихология, космобиология. След 1938 г. лекува нетрадиционно онкологични заболявания, работи за върхушката на властимащите, третира честите главоболия на Хитлер с биоенергия, като същевременно шпионира за съветската власт. През Втората световна война служи като военен лекар в Африка, докато по заповед на Сталин не се завръща в СССР. Там работи като хирург и директор на училище, но след края на войната е изпратен в лагер, където лекува с помощта на психотерапия и хипноза. Освободен е след като симулира тежко заболяване. През петдесетте години е в немилост, но благодарение на протекцията на Андропов се установява в Москва, където ръководи първите групи по екстрасензорно възприятие и астрология, лекува с биоенергия.


Астрологията в Русия се възражда благодарение на Вронски. Наричан „Нострадамус на XX век и Щирлиц“, той оставя много тайни след кончината си през 1998 година. 


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие ТРАНЗИТОЛОГИЯ: транзитите на Слънцето и Луната
Автор Сергей Алексеевич Вронски
ISBN 978-619-7216-36-3
Размери 140-210
Дебелина 20 мм
Брой страници 352