Етикети: символични техники, предсказателна астрология, транзити, полупунктове

Транзитите

8,40 лв.

12,00 лв.

КОИ СА ПОДХОДЯЩИТЕ ЗА ВАС ДНИ


В тази книга Рейнолд Ебертин – един от най-уважаваните астролози на двадесети век, изяснява влиянието на транзитните планети спрямо рождените положения: изредени са всички възможни взаимодействия (включително лунните възли) с техните ефекти: благоприятни и възпрепятстващи, според системата на Ебертин за оценка на аспектите, която не се опира на традиционното разбиране, а на собствения му опит.

Целта на книгата е ясно и подробно да изясни как да планираме дейността си според транзитните премествания на планетите, така че да се възползваме максимално от благоприятните аспекти и да смекчим възпрепятстващото въздействие на напрегнатите. 

Рейнолд Ебертин е последовател на Алфред Вите – водещият немски астролог, основател на Хамбургската школа по астрология. Рейнолд Ебертин доразвива и прилага нашироко в практиката си срединните точки и 90-градусовата скала на четвъртата хармоника, залегнали в основата на науката космобиология. Ебертин неуморно поощрява медицинското приложение на астрологията –  като средство за диагностика, превенция и удачен избор на време за насрочване на операции. 

Поради многогодишните му изследвания върху връзката между анатомичните съответствия и зодиакалните градуси, и заради обоснованото използване на полупунктовете, Ебертин е смятан за основателя на съвременната космобиология.


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Транзитите: кои са подходящите за вас дни
Автор Рейнолд Ебертин
ISBN 978-619-7216-09-7
Размери 130-200
Дебелина 13 мм
Брой страници 152