Етикети: астрология, цикли, синастрия, съвместимост

Цикли на живота и взаимоотношенията

14,40 лв.

18,00 лв.

В допълненото издание на тази изключително популярна книга, авторът на бестселъри Стивън Аройо дискутира двете теми, чието разбиране хората най-често търсят чрез астрологията:

 

  • • личните взаимоотношения и съвместимостта;

    • завъртането на циклите, които преобръщат и формират живота ни.
  •  

„Циклите на живота и взаимоотношенията“ е продадена в повече от 100 000 екземпляра в целия свят и е международно призната като проникновено, задълбочено четиво, невероятно достъпно дори за начинаещите в областта.

 

Стивън Аройо има магистърска степен по психология и дългогодишна практика като консултант, лектор и преподавател по астрология и разнообразни лечителски методи. Международно признат като пионер на модерната , личностно-ориентирана астрология, Стивън Аройо е автор на извънредно популярни в целия свят книги, преведени на повече от 11 езика. Тази книга и „Астрология, карма, трансформация“ са сред най-известните и задълбочени астрологични трактати за последните десетилетия. Като признание за лидерското му място в областта, той е носител на наградата на Британската Асоциация на астролозите, международната награда на Sun на Дружеството на Канадските астролози, както и на приза Regulus на Конференцията на Обединените астролози.ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Цикли на живота и взаимоотношенията
Автор Стивън Аройо
ISBN 978-954-8610-91-9
Размери 140-210
Дебелина 24 мм
Брой страници 288