Етикети: Глен Кук, Хрониките на Черния отряд, дарк фентъзи

Сенчести игри

  • Автори Глен Кук
  • ISBN 954-8610-80-9
  • Наличност В наличност

6,40 лв.

8,00 лв.

„Сенчести игри“ е чевъртият увлекателен роман от прочутите Хроники на Глен Кук – дарк фентъзи серията за последното велико братство от древните времена. Следва романът „Сребърният клин“.

Хрониките на Черния отряд IV

Първа книга на юга

След опустошителната битка при Кулата на Чар Знахаря повежда жестоко осакатения Черен отряд на юг, в търсене на Изгубените Анали. те трябва да се върнат в Катовар – на осем хиляди мили разстояние. Град, който може би съществува само в легендите... Произходът на първите Свободни Братства.

 

На всяка стъпва от пътешествието, отрядът е наблюдаван от сенчести фигури и гарвани. И докато пътуват все на юг, през пълни с насекоми джунгли, реки, пълни с кръвожадни пирати и градове – живи и мъртви, – преследвани от собствената си история, когато са пътували на север преди години, броят им расте, докато не наброяват хиляда.

 

Но въпреки това са постоянно под наблюдение – от Господарите на сенките – смъртоносен нов враг: извратени създания, които господстват над мрака и смъртта. А също и на могъщи сенчести твари, жадуващи да погълнат света в черната си прегръдка. Това е само първия ход в смъртоносна игра, която Черният отряд не може да загуби... нито да се надява да спечели тези сенчести игри...


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Сенчести игри
Автор Глен Кук
ISBN 954-8610-80-9
Размери 140-210
Дебелина 17 мм
Брой страници 372