Етикети: Глен Кук, Хрониките на Черния отряд, дарк фентъзи

Бялата роза

  • Автори Глен Кук
  • ISBN 954-8610-66-6
  • Наличност В наличност

11,20 лв.

14,00 лв.

„Бялата роза“ е третият увлекателен роман от прочутите Хроники на Глен Кук – дарк фентъзи серията за последното велико братство от древните времена. Следва романът „Сенчести игри“.

 

Хрониките на Черния отряд III

 

Дали всъщност всички те не са обикновени хора, впримчени в своята вяра и идеи, а магията и властта не е твърде преходен похват?

Приближава завръщането на кометата, вещаеща пробуждането на Властелина. Там, където е погребана неговата могъща разрушителна сила, се събуждат злокобни създания. Господарката и нейните Покорени, застрашени от надигащата се злина, са готови да се съюзят дори с Бялата Роза...

 

В третият роман преродената Бяла роза е последната надежда на доброто в битката срещу сатанинската магьосница, известна като Господарката. В Равнината на Страха войните от Черния отряд, някога воювали на страната на тъмните сили, сега поддържат каузата на Бунта.

 

„Бялата роза“ е третият епос от прочутите хроники на Глен Кук – фентъзи серията, формирала вкуса на цели поколения поклонници на военното екшън-фентъзи, в което наред с героизма и борбата за велики каузи отново е поставено на карта надмощието на доброто над злото. Хрониките на черният отряд е епос за последното велико войнско братство, оцеляло от древни времена в хиляди битки за какви ли не каузи – с чисто човешки мотиви за оцеляване или под знамената на гръмки каузи на страната на доброто или ... не съвсем.


ТУК може да надникнете в книгата.

 

Данни за книгата
Заглавие Бялата роза
Автор Глен Кук
ISBN 954-8610-66-6
Размери 140-210
Дебелина 23 мм
Брой страници 326