Етикети: Галина Волжина, критични градуси, себепознание, планети в анарета, Черна Луна

Планетите в критични градуси

10,40 лв.

13,00 лв.

В астрологичния символизъм за „критични“ се смятат първите три и последните три градуса от всеки знак. Най-ярките им представители са първият и трийсетият градус – анарета. 

Книгата изследва задълбочено и подробно специфичните прояви на планетите, лунните възли и Черната Луна, поставени в тези зони, техните еволюционни задачи и начина им да усвояват и изразяват качествата на обитавания от тях знак. 
Авторката илюстрира изводите от своите изследвания чрез примери от богатата си дългогодишна практика.
Вторият раздел разглежда влиянието на неаспектираните планети („в шахта“) и най-аспектираните небесни тела в хороскопа.

ЗА АВТОРКАТА:

Галина Николаевна Волжина е известен руски астролог, автор на книгите „Природата на Черната Луна“, „Възлите на планетите в наталната и мунданната астрология“, „Планетите в критични градуси“. 

Основните направления на дейността й са индивидуалната и мунданната астрология. Автор е на оригинален метод за ректификация и подробна прогностика, както и на уникална система за задълбочена психоанализа, която – освен другите фактори – включва и интерсептираните знаци, възлите на Луната и планетите, Черната Луна, водните домове и планетите в анарета. Галина Волжина има разнообразни интереси в областта на астрологията, но я занимават най-вече човешката еволюция, начините за оптимално разкриване на личния потенциал, психоанализата, кармичната и мунданната астрология, историческите изследвания. 

Галина Волжина се занимава с астрология от 1991 г., провежда консултации от 1994 г. и преподава от 2002 г. Основател е на авторска школа по астрология (2003 г.), от 2016 г. провежда онлайн обучение в „Астрологическа работилница на Галина Волжина“. 

Запознайте се с Галина Волжина в you-tube: www.youtube.com/@G.Volzhina или във фейсбук: https://www.facebook.com/astrovolzhina/.

ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Планетите в критични градуси
Автор Галина Волжина
ISBN 978-619-7216-56-1
Размери 130-200
Дебелина 8 мм
Брой страници 94