Етикети: Михаил Борисович Левин, Дънов, етика на астролога, релокация, прошка

Записките на един астролог

21,60 лв.

27,00 лв.

„Всички обстоятелства, описани в тази книга, са реални, а събитията действително са се случвали с мои клиенти – няма нито една измислена ситуация.“ 
Михаил Левин

 

Тази книга на ректора на Московската академия по астрология е квинтесенция на опита му в продължение на повече от 50 години.

 

В нея той разказва интересни житейски истории от своята практика, в които вплита обяснения на основни и любопитни понятия от астрологията на разбираем език.

 

От книгата ще научите как да разчитате знаците на съдбата и да разпознавате навреме ситуация, която може напълно да промени живота ви, как да си избирате партньори, благоприятен момент за брак или за покупка на кола, какво е ректификацията и как се прави....

 

Авторът разисква открито и сладкодумно деликатни ситуации, в които може да изпадне практикуващият, откровено споделя своята позиция и мнение, разглежда етични и философски въпроси. 

Книгата е уникално четиво за поелия по пътя на духа. Последната глава е автобиографична – вълнуващ  увлекателен разказ за кръстопътищата и стрелочниците в живота на Михаил Левин, за философската му нагласа, формирана през турбулентните години на битието му.

 

ЗА АВТОРА

Михаил Левин е основател и ректор на Академията по астрология в Москва – емблематична фигура в руската астрология, който поема риска да започне практиката си още в СССР. Роден е на 25 юни 1949 година. Изучава астрология още през 1973 година – първоначално самостоятелно, после под ръководството на българския астролог Крум Въжаров и в българската окултна школа на Петър Дънов.

 

През ранното си детство е болнаво момче, което прекарва много време в болници и санаториуми. Докато расте, осъзнава, че трябва да потърси начини сам да си подобри здравето – което запалва у него страст към духовните практики. Михаил проявява интерес към звездите от ранна детска възраст – едва на шест години. По онова време дори не предполага, че с един поглед към Небето може да се предскаже човешка съдба.


През 1978 г. Михаил Борисович се решава на сериозна стъпка – започва да преподава астрология, което прави полулегално в СССР. Но скоро става известен и първите ученици се стичат при него. Десет години по-късно не само води курсове и консултира, но и организира конференции, като същевременно популяризира астрологията. Още през 1990 г. Левин открива първата Академия по астрология в Русия, което става възможно при разпадането на СССР. През годините е обучил много талантливи специалисти, които го помнят с благодарност.

 

Михаил Левин работи активно в сферите на психологическата астрология, мунданната астрология и прогностиката. Създава ново направление в световната астрология – астрология на етносите. През 1997 г. започва да изследва астрологически ранната детска възраст и получава интересни резултати от съчетаването на астрологията и детската психология. Между 2003 и 2016 г. Левин и група философи обосновават валидността на астрологията с аргументите на философията и разработват парадигма за развитието на науката през 21 век.

ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие ЗАПИСКИТЕ НА ЕДИН АСТРОЛОГ. Какво правят с живота ни звездите
Автор Михаил Левин
ISBN 978-619-7216-55-4
Размери 145-210
Дебелина 21 мм
Брой страници 380