Етикети: астрология, нумерология, цикли, вибрация на годината

Практическа астронумерология

12,80 лв.

16,00 лв.

Астронумерологията, обединявайки двете науки астрология и нумерология, дава точната диаграма на конкретен човешки живот от раждането до смъртта. Няма нужда от сложни ефемериди – базираме се върху цифрите на рождената дата, на слънчевия знак, на планетата управител и на декадата.

Астронумерологическото изследване на рождените дати дава точна информация за дълбоката природа на субекта, за качествата и за недостатъците му; накратко, то разкрива видимите особености на характера му, външното му поведение, физическия му вид и т. н.

 

Благодарение на тази несложна методика сме в състояние да отгатнем възможностите, провалите и успехите, които човек може да познае в живота си. Освен това е възможно да се предположи какъв багаж носи човек от предишен живот, какви цели гони, както и какъв път е избрал да следва, за да ги постигне. Както своята другарка астрологията, и астронумерологията иска просто да помага на хората по-добре да опознаят себе си, а освен това тя може да намери липсващите референтни и опорни точки, с чиято помощ индивидът би могъл да тръгне по правилния път и да избегне, доколкото е възможно, грешките и нещастията...

 

Тази книга ще ви помогне във вашето ежедневие, като ви напътства как да изчислите:

 

 • рождената вибрация основната ви идентичност с вашите качества и недостатъци.
 •  
 • скритото число обратно на числото на егото, или рождената вибрация, чрез което ще намерите ВИДИМИТЕ особености на характера, скритото число показва ВЪТРЕШНИЯ живот, тоест латентните ви качества
 •  
 • космологическата вибрация това е вибрацията на пътя, която ви ориентира каква е съдбата ви
 •  
 • комбинираната вибрация – тя показва кулминационната точка, идеалът, който трябва да достигнете по време на земния ви цикъл
 • числото на равновесието – то символично разкрива най-лесния път, по който да поемете, за да постигнете всяка цел
 •  
 • зрялата възраст
 •  
 • числото на раждането
 •  
 • циклите на живота: периодът на засяването (до 35 години) и периодът на жътвата

 • подходящите за вас професии и занаяти

 

Индикаторът на резултата за първия цикъл дава сведения за промените в обстоятелствата, които стават в различните сфери от живота във възрастта между 27 и 33 години.

 

Числото на връзката (месецът) обгражда два важни цикъла в живота на човека. Неговата интерпретация ни показва какво трябва да се подобри, за да започнем позитивно втория етап от живота.

 

Индикаторът на резултата за втори цикъл – това число дава сведения за промените в условията, които стават в различни области от живота във възрастта между 59 и 65 години.


Вибрация на конкретната календарна година и личен тон на годината – какъв период ни очаква, как се развиват здравето, работата, любовта и какъв идеал трябва да постигнете през годината.

Астрологията се съобразява с тях чрез интерпретирането на планетните позиции; нумерологията внася своите елементи на информация чрез познанието за ритмите и основните нумерологически вибрации, които оформят числата от 1 до 9, включително висшите 11 и 22. 

 

Астронумерологията, обединявайки тези две науки, добре илюстрирани от нейното уравнение, дава точната диаграма на конкретен човешки живот от раждането до смъртта. Няма нужда от сложни ефемериди – базираме се върху цифрите на рождената дата, на слънчевия знак, на планетата управител и на декадата.

Астронумерологическото изследване на рождените дати дава точна информация за дълбоката природа на субекта, за качествата и за недостатъците му; накратко, то разкрива видимите особености на характера му, външното му поведение, физическия му вид и т. н.

 

ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Практическа астронумерология
Автор Мишел Пера
ISBN 954-8610-82-7
Размери 140-210
Дебелина 24 мм
Брой страници 304