Етикети: нумерология, печелившото число, рождена дата

Книга за числата

  • Автори Кейро
  • ISBN 978-619-7216-34-9
  • Наличност В наличност

10,40 лв.

13,00 лв.

Шедьовър на ясното представяне на нумерологията, която обяснява окултното значение на числата и тяхното влияние и връзка с човешкия живот. Книгата е ръководство как да се определят щастливите важни числа, числовата стойност на името и благоприятните моменти за важни сделки и решения, включително и за успешни залози.
Кейро ясно демонстрира придобитите в продължение на петдесет години знания, като се позовава на исторически събития и показва примери за влиянието на числата в живота на известни хора. Всеки читател ще намери нещо, което може да приложи и използва в собствения си живот и в делата си.


Уилям Джон Уорнър (познат още като граф Луи Хамон), известен като Кейро (1 ноември 1866 г. – 8 октомври 1936 г.), е ирландски астролог и нумеролог, колоритна окултна фигура от началото на 20 век. Неговият псевдоним Кейро произхожда от древногръцката дума за хиромантия (heiromancy). Той се самоопределя като ясновидец, който изучава хиромантия, астрология и халдейска нумерология в Индия по време на престоя си там. Става прочут с точните си прогнози за известни клиенти и с предвиждането на световни събития.


Кейро е най-големият и най-успешният пророк на своето време – края на 19-ти и началото на 20-ти век. Той тълкува и разкрива бъдещето на известни личности като Марк Твен, Сара Бернард, Мата Хари, Оскар Уайлд, Гровър Кливланд, Томас Едисон, Уилям Гладстоун, Джоузеф Чембърлен, Распутин…. С помощта на хиромантията помага за залавяне на престъпници, както и предсказва потъването на „Титаник“. Пророкът документира своите срещи с клиенти, молейки ги да се подпишат в специално приготвена за целта книга за гости, в която ги насърчава да коментират впечатленията си от неговия прочит, където и добавя бележки от изводите, до които е достигнал. За принца на Уелс Кейро пише, че „не бих се изненадал, ако той се откаже от всичко, включително от правото си да бъде коронясан, заради жената, която обича“. Кейро също прогнозира, че евреите ще се върнат в Палестина и страната отново ще бъде наречена Израел.


Кейро става толкова популярен като „хиромантът на общността“, че дори онези, които не вярват в окултното, си правят тълкувание при него. Скептичният Марк Твен пише в книгата за посетители на Кейро:


„Кейро изложи пред мен характера ми с унизителна точност. Не бива да признавам тази пунктуалност, но все пак съм трогнат да го направя.“ – Марк Твен.


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Книга за числата
Автор Кейро
ISBN 978-619-7216-34-9
Размери 140-210
Дебелина 12 мм
Брой страници 200