Етикети: Дейн Ръдиар, домовете в астрологията, цикъл на трансформация

Астрологическите домове

12,80 лв.

16,00 лв.

Един от най-популярните трудове на Дейн Ръдиар, „Астрологическите домове“ е класическа книга в съвременната астрология, продадена в повече от 100 000 екземпляра и преведена на 12 езика. Тя е задължително четиво за всеки студент по астрология, който иска да вникне в дълбокото значение на дванадесетте дома – тема единствено повърхностно засегната в множеството книги по въведение в астрологията. Измежду широкоовхватните разработки на Дейн Ръдиар тази книга е най-лесно възприемливата и практична – особено подходяща за начинаещи и напреднали ученици. Освен разширеното тълкуване на значението на всеки дом, „Астрологическите домове“ включва:

  • интерпретации за всяка планета във дванадесетте дома
  • психологически анализ на полярността на двойката Асцендент – Десцендент – значим фактор във всяка карта, изключително рядко споменаван в тематичната литература
  • разширено философско изследване на цялостния цикъл на трансформация постъпателно през домовете на хороскопа като логичен процес на индивидуалния опит.

Дейн Ръдиар (1895-1985) е считан за един от най-съзидателните творци на своето поколение, който се изявява в разнообразни области – музика, философия, психология и астрология. Неговите новаторски възгледи вдъхват живот на остарели концепции и преформулират със съвременно звучене психологическите и философски трактовки, които могат да помогнат на личността да се настрои в съзвучие с космическите цикли и дълбокото им значение.
Дейн Ръдиар е международно признатият пионер на съвременната личностно-ориентирана астрология.

 

„Книгата на Дейн Ръдиар е задълбочено практическо и духовно изследване на астрологическите домове. Той интегрира класически и съвременни трактовки и създава комплексно и медитативно изследване.
След като прочетох тази книга, моите познания за домовете и намиращите се там планети добиха логическа философска задълбоченост. Всеки сериозен астролог трябва да притежава тази книга – тя е плюс за напредналите студенти по астрология и метафизически науки и дава онова, което липсва на повечето астрологически трактовки – дълбочина и синтез."
Стивън АройоТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Астрологическите домове
Автор Дейн Ръдиар
ISBN 954-8610-69-8
Размери 140-210
Дебелина 20 мм
Брой страници 264