Етикети: Трейси Маркс, себеразкриване, мисията на лунните възли, упражнения за проработка на Нептун и Плутон

Пътят на себеразкриването

13,60 лв.

17,00 лв.

В това преработено, разширено издание на една от най-продаваните класически творби на съвременната астрология, Трейси Маркс показва как да използваме рождената карта като помощно средство за осъществяване и изразяване на нашия потенциал. „Астрологията на себеразкриването“ предоставя насоки за самостоятелно развитие чрез настройване към планетните влияния и дава посока на тези, които се борят с житейските проблеми. Съчетавайки астрология, дълбочинна психология и духовни учения, Маркс помага на читателя да разбере планетите като функции на вътрешни архетипи и личности. Нейният опит като психотерапевт и духовен учител й е позволил да синтезира своите знания по психология с астрологическата си практика, за да ни предостави пътя към задълбочаване на личностното ни съзнание.

 

Уникалните прозрения в „Астрологията на себеразкриването“ вдъхват свеж, нов живот на астрологическата практика и предоставят прозрения, перспектива и средства за себеовластяване. Маркс споделя полезни съвети за това как да се подготвим и да се справяме с транзитите на външните планети – особено Нептун и Плутон, които тя обхваща в дълбочина. Авторката се занимава с изцелението на „вътрешното дете“, с женския принцип, както е изразяван от Луната, с лунните възли като израз на житейското предназначение и как да синтезираме полярността на северния и южния възел.

 

Това преработено издание включва нова глава, която изяснява взаимодействието между свободната воля и съдбата, когато използваме астрологията като средство за сдобиване с повече възможности, и прави новаторски пробив с дискусията си за астрологията и квантовата физика. Провокативни въпросници и работни листове помагат на читателя да прилага уроците на живота, представения от нея. „Астрологията на себеразкриването“ е книга, която трябва да прочетете и да притежавате – независимо дали сте практикуващ консултант или студент по астрология.

 

Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически познания, психологическо разбиране и литературно умение. Тя е автор на „Изкуството на астрологическа интерпретация“, „Планетните аспекти“ и „Скритата ви същност: разбулените тайни на дванадесети дом“. Нейните книги, от които са продадени над 150 000 копия, са преведени на над десет езика. Даровит учител, психотерапевт и награждаван автор, тя живее в Масачузетс.

 

ЗА АВТОРА

Трейси Маркс – магистър и лецензиран консултант по психично здраве, е психотерапевт, астролог, писател, фотограф и инструктор по Adobe Photoshop и английска литература. Трейси е родена на 26 септември 1950 година в Маями, Флорида. През 1968 година се премества в Бостън, където получава бакалавърската си степен по религия и завършва магистратура в университета Тъфтс. Завършва следдипломно обучение по клинична психология и социална работа, участва в програми за обучение в областта на алтернативните психотерапии и става лицензиран съветник по психично здраве. Практикува психотерапия от 1985 година насам.

 

Нейните трансформиращи астрологически творби „Астрологията на себеразкриването”, „Изкуството на астрологическата интерпретация”, „Планетните аспекти” (първоначално озаглавена „Как да се справяте с вашия T-квадрат”) и „Скритото ви Аз: осветляване на мистериите на дванадесетия дом” са преведени на повече от десет езика и са продадени в тиражи над 150 000 копия.

 

Трейси е родена под лунно затъмнение, със Слънце във Везни в опозиция на Луната в Овен в точен Т-квадрат към Уран. Тя има стелиум в знаците Дева/Везни в 9-ти дом, Слънце и Нептун от двете страни на МС и изгряващ 27-мия градус от знака Стрелец.

В момента Трейси Маркс поддържа практика по психотерапия и астрология, и преподава в програми за допълнителна квалификация в района на Бостън.

 

Отзиви за „Астрологията на себеразкриването”

„Един от най-добрите автори на астрологическа тематика от новото поколение, които се появиха през седемдесетте години, Трейси Маркс спечели широк кръг от почитатели чрез рядката си комбинация от астрологически умения и литературна вещина. „Астрологията на себеразкриването” е... толкова фина книга за астрологията, каквато няма да срещнете: интелигентна, ясно написана, удоволствие е да се чете.”
Хороскоп мегазин

„От време на време се появява книга по астрология, която несъмнено ще се превърне в класика. Това е една от този тип творби, защото обхваща всички нива - от предназначените за начинаещи до професионалисти... Тя хвърля мост между традиционната астрология и съвременната психологически ориентирана астрология. Авторката не се колебае да черпи от своя опит в психосинтезата, медитацията и визуализацията, юнгианската психология и литература. Г-жа Маркс е фин, изключителен писател!”
Астрологически бюлетин


ТУК може да прочетете откъс от книгата.

Данни за книгата
Заглавие Пътят на себеразкриването
Автор Трейси Маркс
ISBN 978-619-7216-96-4
Размери 140-210
Дебелина 23 мм
Брой страници 376