Етикети: Авесалом Подводни, езотерика, психология на подсъзнанието

Завръщането на окултизма

8,00 лв.

10,00 лв.

 

Книгата, която държите в ръцете си, е и лесна за възприемане, и трудна. Тя е една от най-важните в нашето съвремие – с много ирония и чувство за хумор авторът разглежда недоловимия фин механизъм на въздействието на злото и подлостта в човешкото подсъзнание.

 

Под доста необичайното си заглавие тази мащабна разработка на Авесалом Подводни дава инструмент за личностно себепознание и би могла да се нарече „Психология на подсъзнанието“ или „Етапи в развитието на индивида“. Подробно разгледани са отделните тела и чакри в човешкото тяло, тяхното функциониране и енергийно взаимодействие, както и връзката им с планетите и домовете в личния хороскоп. Въз основа на написаното в тази книга дори е възможно да се разработи нов клон в психологическата астрология!

 

Авесалом Подводни е роден през 1953 г. в Москва в семейство на филоложкаа и математик. Завършва Физико-математически техникум, после Държавния Университет „Ломоносов“. Дълги години работи като програмист и приложен математик.

 

През 80-те години изучава източна философия и езотерика, медитация, йога, хиромантия, астрономия, нумерология, нетрадиционни лечебни методи, като същевременно се запознава с много лечители и практикуващи магове. През 1986 г. започва да чете лекции по астрология и след няколко години практика систематизирано излага теоретичните и експериментални резултати в няколко книги. През 1988 г. разработва собствена оздравителна концепция, съчетаваща физически и енер¬гийни методи, уникална програма за гимнастика и масажи, които прилага в практически тренинги из цяла Русия и зад граница.

 

Авесалом Подводни е написал над десет авторски книги. Живее в Москва, води курсове по оздравителна гимнастика, астрология и психология. На българския читател е известен с книгите „Въведение в астрологията“, „Астрология на взаимоотношенията. Синастрия“ и „Кабала на числата“.


ТУК може да надникнете в книгата.

 

Данни за книгата
Заглавие Завръщането на окултизма
Автор Авесалом Подводни
ISBN 954-8610-86-8
Размери 140-210
Дебелина 24 мм
Брой страници 440