Етикети: Дона Кънингам, стелиуми, тройни съвпади, алфа планета, цветни есенции

Стелиумите

19,20 лв.

24,00 лв.

НАРЪЧНИК ЗА ХОРА СЪС СТЕЛИУМИ ИЛИ ТРОЙНИ СЪВПАДИ

 

Ако сте намерили стелиум или троен съвпад в собствения си хороскоп или в този на ваш клиент, без съмнение се питате какво означава. Този справочник дава по-голямо разбиране за силите и капаните на планетните струпвания и осигурява инструменти за канализиране на огромния потенциал, който представляват. Книгата е единственият референтен труд за стелиуми и тройни съвпади в сферата на астрологията. 


С всяка глава ще добавяте нова част в сложната мозайка, която представляват тези характеристики на диаграмата – първо знакът на стелиума, после домовото разположение, последвано от индивидуалните планети в групата, а после как работят заедно. 

 

Осъзнаването на силите и слабостите на всяка част от конфигурацията е основният инструмент за овладяване на стелиум или троен съвпад. Целта на този наръчник е да ви помогне да извлечете най-добрия потенциал с по-малко опити и грешки. 

Една отличителна черта на книгата е поредицата тестове за самопроверка, чрез които да се запознаете с качествата, присъщи на знака, дома и планетите в стелиума ви.

 

  • какво означава стелиум: какво да очакваме от него
  • как да подсилвате стелиума си според въвлечените планети – озаптяване на трудните изражения и възползване от силните 
  • стелиумите и кариерата
  • водеща и алфа планета в струпването: начин на употреба
  • цветни есенции за облекчаване и лекуване на проблеми
  • за стелиумите на изключителните поколения от осемдесетте и деветдесетте години на XX век 
  •  

Дона Кънингам е утвърден психотерапевт, социален консултант, професионален астролог и лечител с практика от над 40 години. Известна е със своите десетки ценни и добре приети в общността книги по астрология, в които споделя опита си в работата с хора и подпомагането им чрез вибрационно лечение, Бахова терапия, визуализация, медитация и други нестандартни практики. 

Родена през 1942 г., тя има над 70 години практически опит в управлението на собствения си стелиум в Близнаци.
Дона Кънингам е позната на българския читател със своите книги „Как да тълкуваме хороскопа си“, „Холистично лечение на Плутоновите кризи“ и „Луната – ключ към вътрешния ви живот“.


ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие СТЕЛИУМИТЕ: наръчник за хора със стелиуми или тройни съвпади
Автор Дона Кънингам
ISBN 978-619-7216-50-9
Размери 140-210
Дебелина 25 мм
Брой страници 424