Етикети: Бруно Хубер, аспектни модели, енергия на аспектите

Астрологически психосинтез

16,00 лв.

20,00 лв.

Астрологическият психосинтез е холистичен подход към астрологията, който не само дава по-голямо себеразбиране, но и съдейства за израстването на съзнанието. Базиран на работата на Роберто Асаджоли – основателя на психосинтеза, методът следва предпоставката, че всяко човешко същество има душа – по-висше Аз, което е в основата на всички процеси на развитие. Астрологическият психосинтез има за цел да ни помогне да намерим своето истинско Aз и да работим съзнателно за интеграция и цялостност. Хороскопът служи не само за аналитичен инструмент, но и като средство за себеосъществяване и трансформация. Книгата е структурирана в три раздела, фокусирани върху следните теми: показанията на хороскопа за интелекта, интеграцията на личността и осъзнаването на капацитета за общуване. Също ще се запознаете с модела на Бруно Хубер на „амфората“, който илюстрира ролята на планетите в процесите на психологическото и духовното израстване.

 

аспектната структура: статична, динамична или променлива
позиция, акцент, посока, съгласуваност и цветова схема на аспектния модел
интелигентността в рождената карта
личност и интеграция
любовта и връзките в хороскопа

 

Луизе и Бруно Хубер работят повече от тридесет години в сферата на астрологическата психология. Те са основоположници на международно признатия Институт по астрологическа психология (API) в Адлисвил/Цюрих, Швейцария и училището „Хубер“ в Девън, Англия. Практикуват в продължение на много години като консултанти, преподаватели и лектори по целия свят. След период на сътрудничество с Асаджоли в края на 50-те години на миналия век Бруно Хубер и съпругата му посвещават живота си на разработването и преподаването на своята система за астрологически психоанализ, сега добре позната в много страни. 
Автори са на няколко книги, сред които „Аспектните модели в астрологията“, която българският читател вече познава, „Часовникът на живота“, „Астрологията и духовният път“, „Астрология на лунните възли“.

ТУК може да надникнете в книгата.

Данни за книгата
Заглавие Астрологически психосинтез
Автор Бруно Хубер, Луизе Хубер, Михаел Хубер
ISBN 978-619-7216-54-7
Размери 145-210
Дебелина 18 мм
Брой страници 320