АВТОРИАстрозодиак за двама
ПечатE-mail


Страници: 112
Цена: 7.00лв.
5.60лв.

Дали сте забелязали, че всичките ви добри приятели са Везни и Скорпиони, че обожавате Козирозите и нямате нищо общо с Близнаците? Или как Овните ви влудяват от желание, докато Рибите ви оставят дълбоко безразлични?
Да откриете вашия идеален приятел, любовник или съпруг е предизвикателство. Но разгледате ли тази книга, вие ще се запознаете с някои догадки относно хората, с които сте предопределени да общувате.
От хиляди години астрологията се използва за предсказване на бъдещето. Сега можете да приложите нейните прозрения относно съвместимостта ви с хората от вашето обкръжение според техните слънчеви знаци. Позволете на авторката – Аманда Стар, да ви помогне във вашия избор. Четивото е забавно, а най-важното е, че представлява начин да избегнете сърдечния разрив във връзка, която за вас може да не е подходящата.

Аманда Стар се запленява по движенията на звездите и планетите, по тяхното влияние върху нашия живот. Тя работи като практикуващ астролог от доста години, а нейните хороскопи се публикуват ежемесечно от няколко списания. Това е четвъртата книга на авторката по въпросите за съвместимостта и привличането между слънчевите знаци.

 


 

 

НАДНИКНЕТЕ В КНИГАТА

ЖЕНАТА ОВЕН


21 Март– 21 Април


ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ОВЕН
Приятели: Доста добра партия. Въпреки неопределеното ухажване между двамата, взаимоотношенията много рядко добиват сексуално измерение. Мъжът Овен е идеалният изповедник и доверител за една жена от същия знак.
Любовници: Не е добра идея. Много рутинни и конвенционални взаимоотношения – особено традиционни пози в леглото. Понякога се налага двойките да прибягват до наръчници и консултации, за да подобрят сексуалния си живот. Обикновено с годините такава връзка охладнява и се разпада.
Съпрузи: Добро разбирателство и приятелство. Всеки партньор дава на другия свобода, пространство и способност за себеизразяване. Това може да доведе до връзки извън семейството, но позволява изграждането на сполучлива за отглеждане на деца среда на свобода, търпимост и съгласие.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ТЕЛЕЦ
Приятели: И жената Овен, и мъжът Телец изискват прекалено много внимание към себе си, както и са доста себецентрирани и егоистично настроени. Така че за всеки от двойката е много трудно да се откаже от своята централна роля.
Любовници: Между чаршафите тези взаимоотношения се оказват лицемерни и фалшиви. И двамата партньори се концентрират върху себе си, а единият забавлява ли се добре, то другият задължително смята, че е ощетен! Понякога любовниците дори предпочитат пози, при които липсва визуалният контакт помежду им, така че всеки да изживява отделно своите емоции и фантазии. Вероятно би се получило в една-единствена страстна нощ, но за истински взаимоотношения това взаимодействие не е подходящо.
Съпрузи: В началото на подобен брак може да се очаква определен период на напрежение, докато партньорите разберат, че съвместният живот дава добри шансове и на двамата. Веднъж след като противоречията улегнат, съпрузите се наслаждават на своето помирение, което включва и много взаимно разбиране по отношение на сексуалния живот!
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ БЛИЗНАЦИ
Приятели: Приятелството между една жена със слънчев знак Овен и мъж Близнаци е почти невъзможно. Той винаги ще се стреми да я завоюва – включително и сексуално, и да разруши усещането й за себе си. Жената не е способна да се съгласи с това, така че подобни взаимоотношения бързо преминават в една от двете крайности: сексуална връзка или брак.
Любовници: Правенето на любов между жена Овен и мъж Близнаци понякога наистина наподобява „изваждане на духа от бутилката” със разнообразието от пози и страстния секс, който може да граничи дори с насилие. Ако жената Овен го одобрява, това ще е връзка, основана на секса заради самия него, която ще протича изключително бурно.
Съпрузи: Колкото и странно да изглежда, брачното партньорство между жената Овен и мъжът Близнаци е стабилно и позитивно, дори и двамата да имат случайни сексуални контакти извън семейството. Когато е необходимо, съпрузите са в състояние да удоволетворят нуждите си един на друг и взаимното невярност обичайно завършва с помирение.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ РАК
Приятели: Като силно доминираща личност, мъжът Рак се опитва да контролира жената със сленчев знак в Овен. Той обича да се чувства удоволетворен и хората около него да правят онова, което му харесва. Следователно той очаква от жената Овен да бъде задоволен сексуално, когато на него му се иска и без каквото и да било обвързване от негова страна. Мъжът Рак е експерт във възползването от характерната за жената Овен невинност.
Любовници: В леглото мъжът Рак се нуждае от насърчения. Той обича да му се казва какъв мъжкар и страхотен любовник е. Същевременно е небрежен и незачитащ партньор и предпочита жената Овен да е хрисима и примирена спрямо него. Тя винаги може да си намери по-деликатен любовник от него.
Съпрузи: Като брачен партньор, мъжът Рак би предявил две изисквания към жената Овен: безкрайна вярност и добра външност. А в същото време той е склонен да й изневерява и да я разочарова. Бракът може да просъществува само ако тя приеме тези негови качества.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ЛЪВ
Приятели: Като приятел, мъжът Лъв е много по-ожесточено ревнив, отколкото като съпруг или любовник. Той не може да търпи жената Овен да показва приятелско отношение към някой друг и когато това се случи, Лъвът просто полудява. Той е съвсем неподходящ за приятел на жената Овен.
Любовници: Жената Овен не бива да очаква нищо друго, освен скука в леглото с мъжа Лъв. Той си няма и понятие от разнообразие или изобретателност. Успее ли тя да се адаптира към неговото темпо, жената Овен ще се чувства добре. Най-важното за Лъва нещо във връзката е да докаже себе си като най-добрият от всичките й любовници.
Съпрузи: Подходяща комбинация. Мъжът Лъв обича ласкателствата и хвалебствията, а жената Овен знае как да му ги осигурява в достатъчна степен, докато той удоволетворява нейните нужди. Лъвът би бил много ревнив, но същевременно е и верен съпруг.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ДЕВА
Приятели: Отлично съчетание! Един мъж със слънчевия знак Дева никога не би опитал да експлоатира сексуално жената Овен и тя може да споделя без страх всичките си тайни с него. Мъжът Дева ще я подкрепя, когато тя е объркана и има неприятности.
Любовници: Подобни взаимоотношения са проблематични. Чувствената и жадуваща жена Овен изисква повече, отколкото мъжът Дева е способен да й даде, и тя остава незадоволена.
Нейната мъстителна страст й осигурява извинението, нужно й , за да сложи край на връзката.
Съпрузи: Девата е очароветелен и романтичен мъж. Като съпруг той се стреми да спечели жената Овен и понякога дори си затваря очите за нейните дела. Най-добрият за нея съвет е да спер да пасе в чужди ливади и да научи съпруга си да използва по най-добрия начин своите способности. Резултатите могат да бъдат удивителни!
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ВЕЗНИ
Приятели: Те могат да имат доста добри взаимоотношения. Жената Овен напълно контролира мъжа Везни и е готова да задоволи неговите желания и похотливи импулси. Докато отношенията им са неравнопоставени, и двете страни няма от какво да се оплакват.
Любовници: Чудесно и страстно съчетание. Мъжът Везна е ненаситен и жената Овен използва това, за да изследва неговото и нейното тяло, както и своите сетива. Тя практикува всяка позната под слънцето поза и дори се наслаждава да гледа любовника си с друга жена. Тя със сигурност е удоволетворена от любовната връзка с мъж Везни.
Съпрузи: Чудесна комбинация за брак, в който няма да има никаква скука. Жената Овен контролира съпруга си и го направлява изкусно и находчиво. Техните взаимоотношения са отлични. Ако жената Овене невярна, тя стига доста далеч в мерките си да го крие, така че да не подкопава брака си.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ СКОРПИОН
Приятели: Дори да се опитват да бъдат, жената Овен и мъжът Скорпион никога не се сприяталяват истински. И двамата са особено вироглави и им е трудно да установят връзка помежду си като равнопоставени. В най-добрия случай приятелството би било повърхностно и временно.
Любовници: Скорпионът обича себе си много повече от жената Овен – нещо, което тя никога не ще приеме. Неговата сексуална енергия е слаба в сравнение с нейната и Скорпионът не е способен да посрещне нейните изисквания. Такава връзка е обречена на провал.
Съпрузи: Брачните взаимоотношения може и да провървят, ако и двамата партньори си имат свое собствено пространство. При подобни случаи жената Овен е вероятно да мами Скорпиона, а той понякога се подвизава потайно на нови територии. Като цяло съпружеството зависи изцяло от добрата воля на жената Овен.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ СТРЕЛЕЦ
Приятели: Жената Овен и мъжът Стрелец биха могли да бъсат приятели, даже и добри, докато интересите им са сходни, и особено ако споделят неодобрение към трета страна.
Любовници: Жената Овен желае любовник, който й посвещава цялото си време, енергия и желание. За нещастие мъжът Стрелец не може да посрещне тези изисквания, тъй като предпочита любовница, чието основно желание е да му се хареса. Доста жалко, защото жената Овен и мъжът Стрелец имат доста общи неща.
Съпрузи: Взаимоотношение, които се развиват с възходи и падения, а проблемите основно възникват през по-ранния етап на брака, преди двойката да има деца. Но само им дайте общ враг и ще откриете семейна цялост, която впряга всичките си усилия срещу неприятеля.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ КОЗИРОГ
Приятели: За жената Овен и мъжът Козирог не никак лесно да поддържат истинско приятелство. Всеки от тях таи свой приказен идеал за подобно взаимоотношение, който никога не може да бъде реализиран. Приятелството много бързо ще се провали.
Любовници: Мъжът Козирог никога не може да посрещне сексуалните нужди на огнената, с бурна кръв жена Овен. Уви, въпреки неговата сериозност и усилия, той никога не ще е способен да я удоволетвори. Тя не може да се преструва и винаги ще си търси друг любовник, на когото да се наслаждава.
Съпрузи: Не! Подобно съчетание почти изключва брачния съюз, за които и двамата имат своя принос. Мъжът Козирог прилага своите номерца на всяка жена, съгласила се да скочи в торбата заедно с него. Няма какво да задържа съпрузите заедно и бракът не е с дълготрайна перспектива.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ ВОДОЛЕЙ
Приятели: Шансът не е на страната на подобна връзка. Жената Овен е изцяло заета със себе си, докато мъжът Водолей се интересува нашироко от целия свят. Нейният неизбежен опит да поддържа приятелството, като събразнява мъжа Водолей, няма да доведе до по-стабилна връзка.
Любовници: Добро съчетание, но само за кратко време. Водолеят интелектуалец невинаги разбира, че горещата кръв на жената Овен е по-заинтересована от плътските неща. Когато го проумее, той може да й отдаде от себе си точно онова, което тя желае, но жената Овен винаги ще остава с впечатлението, че за него физическите удоволствия са второстепенни спрямо духовните преживявания. Логично като следствие от подобно разминаване аферата се изживява доста скоро.
Съпрузи: Проблематичен случай. Жената Овен, чиито свят е толкова по-различен от този на мъжа Водолей, скоро ще се озове в изневери и ще мами своя съпруг, докато той губи интерес към нея от духовна гледна точка.
ЖЕНАТА ОВЕН И МЪЖЪТ РИБИ
Приятели: Труден случай. Докато мъжът Риби се опитва да разбере и опознае жената Овен, той открива, че не е чак толкова завладян и не държи особено на нея. В следствие тя е смутена и го отбягва.
Любовници: Изключително съчетание! Мъжът Риби прихваща своята цел и ще направи всичко, за да удоволетвори страстта на жената Овен. Тя безкрайно желае „бисове”, докато не припадне от изтощение до него. Мъжът контролира сексуалната връзка и ако той я напусне, жената Овен ще направи всичко по силите си, за да си го върне.
Съпрузи: Мъжът Риби обича да снема маската на жената Овен и тя усеща, че нейната истинска същност е разголена и разкрита пред света. След кратък период на щастие и страст връзката ще се принизи до монотонна и скучна рутина. Мъжът ще търси удоволствие и радости някъде другаде, както и жената Овен тайно ще го мами. Съпружеският им живот ще е изпълнен със спорове и конфликти.

ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ


21 Април – 22 Май


ЖЕНАТА ТЕЛЕЦ И МЪЖЪТ ОВЕН
Приятели: Може да ги свързват доста хармонични взаимоотношения. Харесва им да разговарят приятелски и да се шегуват, а подобна нагласа предполага продължително времетраене на връзката. Понякога тя дори е доста силна – по-устойчива дори и в сравнение с отношенията между двойка съпрузи.
Любовници: Тук липсва всякаква съвместимост. Жената Телец не си пада по сексуалните игрички, докато мъжът Овен притежава изключителни умения и дарби. Той обича разнообразието и всякакви любовни игри и фантазии, а тя е изцяло пасивна, отдавайки тялото си, като оставя цялата инициатива на него. Любовната им връзка няма да трае дълго.
Съпрузи: Колкото и странно да изглежда, това брачно партньорство може да върви доста добре. Всеки от съпрузите упорито работи в своята традиционна област: мъжът Овен умее да се грижи за прехраната, докато жената Телец успешно се занимава с възпитанието на децата и поддръжката на дома. Той крие своите извънбрачни забежки и така пази домашната хармония.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.