АВТОРИПалас
ПечатE-mail


Страници: 416
Цена: 8.00лв.
6.40лв.

„Блестящо четиво... сграбчва ви за гърлото и не ви пуска. „Палас” е повече от научнофантастична приказка... Романът е невероятно увлекателна съспенс-история, която се развива в прекрасен въображаем свят на враждуващи култури и политически амбиции, на стара ненавист и расови предразсъдъци, на технически чудеса и изгубени знания. Ако тази година ще четете само една книга, това е тя...ПАЛАС!”  

           Списание „Локус”

Блестящата, шумно приветствана от читатели и критика Катрин Кер и Марк Крейгбаум са обединили усилията си в тази книга, за да ни поднесат изумително жив, пленителен и ужасяващ свят от бъдещето. Нарича се Палас – столицата на планета от сектора Пинч. Един преследван изгнаник от расата Ойнар Лейп е нает да убие двама представители на човешката раса: Арно – син на Майстора на Кибергилдията, и Вайда – младо момиче, обучавано за сексуална робиня в Сектора на Насладите.
Арно е по следите на странни аномалии в Мрежата – Кибер-пространственото хранилище на знания. Вайда, последната носителка на кибергените на рода Л'Вар, се превръща в политическа заложница, която може да промени бъдещето на планетата. Докато Арно се преструва на пристрастен към кибердрогата наркоман и се крие от наемния убиец, Вайда намира убежище в Правителствения Дом – корумпираното седалище на властващите, където предателството е средство за живот и смърт. Там съперническите фракции заговорничат да използват богатството и способностите на Вайда... или да я унищожат.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.