АВТОРИМихаил Левин

Михаил Левин е основател и ректор на Академията по астрология в Москва – емблематична фигура в руската астрология, който поема риска да започне практиката си още в СССР. Роден е на 25 юни 1949 година. Изучава астрология още през 1973 година – първоначално самостоятелно, после под ръководството на българския астролог Крум Въжаров и в българската окултна школа на Петър Дънов.


През ранното си детство е болнаво момче, което прекарва много време в болници и санаториуми. Докато расте, осъзнава, че трябва да потърси начини сам да си подобри здравето – което запалва у него страст към духовните практики. Михаил проявява интерес към звездите от ранна детска възраст – едва на шест години. По онова време дори не предполага, че с един поглед към Небето може да се предскаже човешка съдба.


През 1978 г. Михаил Борисович се решава на сериозна стъпка – започва да преподава астрология, което прави полулегално в СССР. Но скоро става известен и първите ученици се стичат при него. Десет години по-късно не само води курсове и консултира, но и организира конференции, като същевременно популяризира астрологията. Още през 1990 г. Левин открива първата Академия по астрология в Русия, което става възможно при разпадането на СССР. През годините е обучил много талантливи специалисти, които го помнят с благодарност.


Михаил Левин работи активно в сферите на психологическата астрология, мунданната астрология и прогностиката. Създава ново направление в световната астрология – астрология на етносите. През 1997 г. започва да изследва астрологически ранната детска възраст и получава интересни резултати от съчетаването на астрологията и детската психология. Между 2003 и 2016 г. Левин и група философи обосновават валидността на астрологията с аргументите на философията и разработват парадигма за развитието на науката през 21 век.

Автор: Михаил Левин
Тази книга на ректора на Московската академия по астрология е квинтесенция на опита му в продължение на повече от 50 години.
Цена:
27.00лв.
21.60лв.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.