АВТОРИастрология/себепознание

Автор: Ричард Айдман
ТЪРСЕНЕ НА АЗА В ОГЛЕДАЛОТО НА ВРЪЗКИТЕ Семинари по психологическа астрология, том пети
Цена:
16.00лв.
12.80лв.

Книгата представлява практически учебник, илюстриран с примери и действителни случаи. Символични методи и различни мерки за време. Методът на ректасцензията. Едноградусовият метод. Фракционният метод. Тълкуването на дирекциите.
Цена:
10.00лв.
8.00лв.

Един енергиен подход към астрологията и неговото приложение в изкуството на консултацията
Цена:
12.00лв.
9.60лв.

Как да работим с енергиите, вместо срещу тях? Може да се освободим от стреса, като не вървим срещу себе си. Възможно е да се научим да разпознаваме периодите, когато нашето тяло, ум и дух се нуждаят от почивка, както и най-продуктивните периоди
Цена:
17.00лв.
13.60лв.

Тази проницателна и оригинална книга фокусира разбирането и използването на астрологията като средство за духовно и психологическо израстване. В противовес на традиционната, предсказателно ориентирана астрология, този нов подход към най-древната от всички
Цена:
19.00лв.
15.20лв.

Автор: Макс Хайндел, Аугуста Фос Хайндел
АСТРОДИАГНОСТИКА Ръководство за лекуване Трактат по медицинска астрология и диагностика по хороскопа и ръката
Цена:
19.00лв.
15.20лв.

Изследване на обмена между съзнание и подсъзнание, как прелива той в нашите сънища и можем ли да вникнем в тях с помощта на астрологическата символика.
Цена:
14.00лв.
11.20лв.

Автор: Трейси Маркс
Eдна от най-продаваните класически творби по съвременна астрология!
Цена:
17.00лв.
13.60лв.

Автор: Хауърд Саспортас
„Правилно разбрана, астрологията ни предоставя структура от символи, чрез които да преоткрием основните принципи и модели, които управляват и описват собственото ни уникално развитие. Ако се вслушаме, картата може „да ни каже”
Цена:
0.00лв.

Автор: Мелинда Грей, Патриция Дейвис
Човечеството е извървяло дълъг път на еволюция и натрупване на познания, но днес, прекрачили в новото столетие, много от нас признават истинската ценност на астрологията – „Което е горе, то е и долу”.
Цена:
14.00лв.
11.20лв.


ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.