Етикети: астрология, ароматерапия, етерични масла

Енергийно лечение с цветове

11,20 лв.

14,00 лв.

ЦВЕТНА ЖИЗНЕНА ДИЕТА ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ЕНЕРГИЯТА

 

Ние сме привлечени от апетитни цветни ястия, но багрите на нашите блюда са много повече от празник за очите.От „Енергийно лечение с цветове“ ще научите по какъв начин цветовете съдържат както физически, така и вибрационни хранителни вещества, които влияят на енергийните центрове – чакрите, с различната си дължина на вълните и съотношение ин-ян.
Цветната жизнена диета ни помага да ядем радостно, цветно, само колкото ни е необходимо да поддържаме оптималното си телесно тегло. Ако следваме тези елементарни цветни правила, ще си осигурим балансирано хранене, което да ни предпазва от болести. Ако здравето е нестабилно, Цветната жизнена диета може да коригира енергийните дисбаланси и блокажи, които са в основата на всяко заболяване.

 

Книгата включва:

 

  • Цветни тестове, които да ви помогнат да определите цветовите си дисбаланси и изискванията на вашата диета.
  • Съвети как да прилагате Цветната жизнена диета в съчетание с принципите на биоритмите, така че да задоволите индивидуалните си енергийни изисквания.
  • Вкусни рецепти, менюта и коригиращи цветни диети.
  • Енергийната връзка между вибрациите на цветовете, чакрите и заболяванията, причинени от енергийни дисбаланси и блокажи.
  • Менюта и рецепти за цветова корекция и лечение на специфични болести.
  • Модели на цветно дишане за пречистване, облекчаване на болката, балансиране на ума и емоциите.

 

Сюзи Чиазари е известна цветотерапевтка и лекторка по Цветна терапия, както и авторка на още три книги. Любовта й към цветната средиземноморска кухня и трайният й интерес към здравето поставят началото на изследванията й за връзката между цвета и храната. Тя има много публикации и няколко професионални телевизионни изяви за цветовете и холистичните грижи за здравето.


ТУК може да надникинете в книгата.

 

Данни за книгата
Заглавие Енергийно лечение с цветове
Автор Сюзи Чиазари
ISBN 978-954-8610-79-8
Размери 140-210
Дебелина 15 мм
Брой страници 248