АВТОРИМистериозните източници на „Шифърът на Леонардо”
ПечатE-mail
Катогория: история


Страници: 288
Цена: 0.00лв.

Когато в началото на деветдесетте години Жан-Жак Бедю успява окончателно да разбули тайната за съкровището на Рен-льо-Шато, той се натъква на ордена на Сион. Това мистично тайно общество се появява в нова светлина в интригуващия роман на Дан Браун. Как се е зародил орденът на Сион? Кой се крие зад тази организация и какви са намеренията й? Какво е естеството на тази ужасна тайна, предпазливо предавана на посветените посредством затворени общества, зародили се в зората на времето? 
„Мистериозните източници на „Шифърът на Леонардо” е книгата, която най-сетне се осмелява да стигне по-далеч, засягайки сърцевината на романа на Дан Браун, с намерение да изясни елементите, които позволиха да се изгради този невиждан издателски феномен,
„Мистериозните източници на „Шифърът на Леонардо” е пътешествие в тайнствата на ордена на Сион, на масоните, в ордена на Полярното братство и Имперската синархия, в историята на тамплиерите и илюминатите – под печата на Свещения Граал и под знака на розата и кръста.
– Генезисът на Сионското абатство или орденът на Сион
– Мистерията на тамплиерите
– Истинската история на абат Сониер
– „Изгубеният потомък” на меровингите
– Легендата за Граала, съживена от един романист
– Истинското лице на „Опус Деи”
Жан-Жак Бедю, вицепрезидент на Средиземноморския център по литература, носител на наградата „Духовността днес", е автор на две биографии, короновани с пет литературни награди.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.