АВТОРИЗовът на предците
ПечатE-mail


Страници: 222
Цена: 13.00лв.
10.40лв.

Дaли в coбcтвeния ни xoрocкoп e oтрaзeнa cъдбaтa нa нaшитe рoднини и прeдци? Eриx Бaуeр прaви връзкa мeжду acтрoлoгиятa и cиcтeмaтичнaтa ceмeйнa пcиxoтeрaпия. Toй изxoждa oт идeятa, чe рoждeнaтa кaртa нaпoдoбявa рoдoвa cнимкa, в кoятo пoзициитe нa плaнeтитe eднa cпрямo другa пoкaзвaт взaимooтнoшeниятa мeжду члeнoвeтe нa ceмeйcтвoтo. Пocлaниeтo нa нeбecнитe тeлa мoжe дa бъдe рaзбрaнo и c нeгoвa пoмoщ дa ce oбяcни личнaтa cъдбa. To ни пoмaгa дa изпoлзвaмe пoзитивнo cилaтa нa прeдцитe и тaкa дa влияeм нa бъдeщeтo cи.

НАДНИКНЕТЕ В КНИГАТА:

УВОД
Тази книга не претендира да бъде учебник, а по-скоро представлява опит за обобщение на идеите и наблюденията ми относно семейството и рождения хороскоп. Не е ново твърдението, че семейството е отразено в хороскопа и в него се открива наследствеността от предците ни. Подобна идея е изказвана по-рано и от други астролози, но никога не е правен опит да се свържат толкова последователно рождената карта със семейството и произхода на човека. Напълно осъзнавам, че навлизайки в тази нова област не съм предпазен от грешки.
В книгата съм свързал астрологията със систематичната семейна психотерапия, което обогатява и двете дисциплини. Благодарение на семейството и рода астрологията получава живи и реално действащи връзки между планетите с тяхната божествена енергия и хората на земята. На абстрактния хороскоп се вдъхва живот. Той се изпълва с плът и кръв. И обратното – астрологията дава на семейната психотерапия по-висша перспектива, по-висш ред и я издига над случайността на чистата психология. От обвързването на двете дисциплини произлиза астрологичната семейна психотерапия или систематичната астрология.  
Семейната астрология или с други думи – систематичната астрология, прави първите си стъпки и затова допълнителните експерименти и събиране на опит в тази посока са неизбежни.
Тази книга е предназначена за читатели, запознати с астрологията, но начинаещите ще намерят на следващите страници едно кратко въведение в нейните основи. Запознатите могат спокойно да прескочат тези страници.
А що се отнася до семейната психотерапия, ще ви насоча към книгите на Бърт Хилинджър и ще дам на читателите, незапознати със систематичната семейната психотерапия, един кратък увод в дисциплината.
Зная, че пътешествието в миналото не е лесно и че изисква определена вътрешна нагласа, а звездите и прадедите ни разкриват тайните си само когато сме им благодарни и се покажем достойни за тази чест, което означава да се включим в потока, идващ от миналото и свързващ ни с бъдещето. Погледът върху причините на съдбата не е даденост, а подарък. Ето защо само този, който умее да се впечатлява и да наблюдава получава отговори на своите въпроси. На земята нищо не може да се задържи вечно, защото сцената, на която изразяваме себе си, се нарича промяна.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ

КОЛИЧКА

Количката Ви е празна.